VÄLKOMMEN.

Sannas terapi är en privat mottagning i centrala Lysekil. Jag som driver mottagningen heter Sanna Johansson och är internationellt certifierad coach - ICC, samt kognitiv beteendeterapeut på Cady Training Academy i Göteborg. Jag har också läst Samtal och konflikthantering steg 1 på GSI, Göteborgs socialpsykologiska institut. Samt universitetskurser i miljö och risk och livskvalite.

Hos oss finns inga långa väntetider och vi ser det som extra viktigt att du får träffa oss när du som mest behöver det. Det vi kan erbjuda dig är individuell kognitiv beteendeterapi = KBT, alkohol och drogbaserad terapi, vägledning, motiverande samtal samt handledning.
Vi vänder oss till företag, kommuner och privatpersoner.

Om du vill boka tid hos oss så mailar du eller ringer till oss direkt. Mailadress och telefonnummer hittar du under kontakt högst upp på sidan. Du kan också välja att kontakta oss via vårt kontaktformulär. Vad du än väljer så återkommer vi till dig inom 24 timmar.

Vi är medlemmar i sfKBT (Svenska föreningen för kognitiva och beteendeinriktade terapeuter)


LUGNANDE MILJÖER - FENG SHUI - STRESS I HEMMET

Sannas terapi samarbetar med FabrikLL som drivs av Sannas dotter Kristine.
Kristine går nu och studerar till inredare och är redan i full gång med uppdrag av olika slag. Kristine´s fallenhet för lugna och välmående miljöer är fantastiska.
Som Inredare fokuserar man på balansen, strukturen och känslan i hemmet.
Stress i hemmet uppstår inte bara av att inte ha tid eller sakerna vi borde göra. En felaktigt placerad möbel kan ge lika mycket stress utan att du vet om det. Det kan gälla en för tung lampa över sängen, en spegel på "fel" vägg, belsyning & ljus i ett rum eller färgsättning i bostaden.
Oavsett finns vi här för att hjälpa dig att få ett lugnt och trygg hem.


FENG SHUI
-betyder vind och vatten och är en flera tusen år gammal kinesisk lära som förenar inom- och utomhusmiljöer, arkitektur, psykologi, filosofi och som bland annat strävar efter att efterlikna naturens formationer i hemmet. Med hjälp av fengshui kan du skapa miljöer och platser där du mår bra.
Genom att inreda enligt feng shui går det att skapa bättre balans i ett rum med ganska enkla medel. Starta med de platser där du tillbringar en stor del av din tid som sovrum, vardagsrum och kök.

STRESS- inre & yttre faktorer.
Faktum är att vår omgivning påverkar oss mer än vi oftast förstår. Det kan vara en färg på en vägg, sängen placerad utan kontroll över dörren vilket ger ett stresspåslag och orolig sömn. En hylla overför soffan eller sängen kan göra att vi känner oss oroliga och ängsliga när vi egentligen borde slappna av eller sova.
Att organisera är grunden för ett välmående hem och i slutändan är det värt att lägga tid på.
Inte bara minskar det stressen att du vet vart du har dina saker, det blir dessutom enklare och går snabbare att städa och får mer tid till annat. Och alla är nog överens om att ett rent hem inte orsakar lika mycket stress som ett stökigt.

Besök www.fabrikll.se eller kontakta oss på kristine@fabrikll.se eller 0738999109